Etusivu  ›  Meka Pro Oy  ›  Laatu

Laatu

Laatupolitiikkamme perustavoitteena on asiakastyytyväisyyden saavuttaminen toiminnan, tuotteiden ja palvelujen korkeatasoisen laadun kautta.

Mittaamme laatua monilla arviointimenetelmillä, joiden tuloksia käytämme johtamisen apuna - tavoitteena virheetön ja tehokas toiminta. Laadun toteutumisesta vastaa Mekan arvoihin sitoutunut henkilöstö.

Tuotteidemme jatkuva tutkimus ja testaus takaavat korkean teknisen laadun ja luotettavuuden vaativissa käyttöolosuhteissa.

Mekalla laatu- ja ympäristöjärjestelmät on sisällytetty toimintajärjestelmään, joka käsittää kaikki tärkeimmät toiminnot. Laatujärjestelmämme noudattaa ISO 9001 -laatustandardin vaatimuksia. Standardi on meille kuitenkin pelkkä lähtötaso: omat laatutavoitteemme ovat jatkuvasti korkeammalla. Mekan laatujärjestelmän on auditoinut Det Norske Veritas.

Laatupolitiikka

Laatupolitiikan periaatteena Meka Pro Oy:ssä on toiminnan jatkuva kehittäminen. Asiakaslupauksen lunastaminen – niin tuotelaadun kuin myös toiminnanlaadun suhteen – on oleellista. Tavoitteena on kasvattaa asiakastyytyväisyyttä, markkinaosuutta ja kannattavuutta valituilla markkina-alueilla ja tuotesegmenteillä.

Tavoitteiden saavuttamiseksi yrityksessä on laatujärjestelmä, jota ylläpidetään jatkuvasti ja joka sisältää kaikista tuotteen ja toiminnan laatuun vaikuttavista toimenpiteistä työ- ja toimintaohjeet. Laatujärjestelmä perustuu ISO 9001 -laatujärjestelmästandardiin.

Tavoitteena on jatkuvasti kehittää ja tehostaa toimintatapoja. Laatua parannetaan jatkuvasti saatujen tulosten perusteella ja etsitään ennaltaehkäiseviä keinoja laadun parantamiseksi.

Koko henkilökunta osallistuu laatujärjestelmän kehittämiseen, toteuttamiseen ja ylläpitoon. Henkilökunnalle annetaan jatkuvaa informaatiota ja koulutusta laatujärjestelmään kuuluvista asioista. Tällä tavalla varmistetaan, että laatupolitiikka on ymmärretty ja se toteutuu henkilöstön keskuudessa. Mekalle on myönnetty OHSAS 18001 sertifikaatti hyvästä työterveys- ja -turvallisuusjohtamisjärjestelmästä.

Mekan sitoutumislupaus Laatu-, ympäristö- ja työturvallisuuspolitiikkaan luettavissa tästä.

Avainlippu-tunnus

Meka Pro Oy:lle on myönnetty Avainlippu-tunnus. Avainlippu on merkkinä Suomessa valmistetusta tuotteesta ja ohjaa yrityksiä suomalaisten työllistämiseen, luotettavuuteen, vastuullisuuteen ja laadukkuuteen. Rehti suomalainen hakee myös yrityksiltä rehtiyttä.

Meka Pro Oy

Ympäristö

Ympäristö on yksi Mekan pääarvoista. Ympäristöasioiden... Lue lisää

Laatu

Laatupolitiikkamme perustavoitteena on... Lue lisää

Tuotekehitys

Meka haluaa olla alansa kehityksen kärjessä. Panostamme... Lue lisää

Historia

Kaapelihyllyjen valmistus Meka -tuotemerkillä aloitettiin... Lue lisää